THE SCANDI CONCEPT

Purjevenemalli kansisalongilla

Kansisalonki

The Scandi Concept sisältää kansisalongilla varustettuja purjeveneitä. Sekä kansisalongista että ohjaushytistä on huikea 360° näkyvyys. Tällä tavoin purjehdus saa uudet ulottuvuudet ja kylmät, märät yövuorot ulkona istuinkaukalossa ovat menneisyyttä.  Kansisalongissa ja ohjaushytissä on lämmintä, hiljaista ja kuivaa, sieltä navigointi on helppoa ja samalla voit keskustella istuinkaukalossa istuvan kanssa. Näin voidaan sisältä seurata mitä kannella ja ympäristössä tapahtuu.

Design

Veneet ideasta valmiiksi tuotteiksi kehitti Scandi Yachts venearkkitehti Ulf Rögebergin johdolla ja yhteistyössä paikallisen suunnittelijan Tor Hindersin kanssa. Norjalainen Rögeberg on itse kokenut ja taitava purjehtia, joka tunnetaan nopeista rungoista, hyvin toimivista kansijärjestelyistä, tehokkaista takiloista ja purjepinnoista.

Venettä suunniteltaessa toiminta, uusajattelu ja hyvä laatu yhdistettynä moderniin muotoiluun asetettiin ylellisyyden edelle.

Malleja

Scandi 42

Scandi 52:n pikkusisko Scandi 42 valmistui kesällä 2020. Scandi 42 lanseerattiin Uiva venemessuilla Helsingissä 13-16.8.2020.

Tämän veneen tarkoituksena on olla yhtä toimiva kuin Scandi 52, mutta pienemmässä muodossa. Kansisalonki on tässä konseptissa standardina. Se on suunniteltu, jotta pieni miehistö voisi purjehtia sillä.

Scandi 52

Nopea offshore cruising vene.

Scandi 52 oli rakennettu 1990-luvun alussa.

Sisustusratkaisut, varustus ja yksityiskohtien toiminta perustuvat omiin purjehduskokemuksiin ja yli 30 vuoden työkokemukseen johtavissa veistämöissä, joissa oikein suuret purjeveneet rakennettiin.