Scandi Yachts

Special designed boats since 1979

Pitkät perinteet

Scandi Yachts on Suomen länsirannikolla Uudessakaarlepyyssä sijaitseva veneveistämö. Alue on maailmankuulu veneenrakennusperinteistään. Taitava käsityö ja pitkälle kehitetty infrastruktuuri yhdistyy alueen yrittäjähenkeen. Nils Luoma ym. perustivat yrityksen 1979 lopussa vastatakseen erikoissuunniteltujen one-off cruising purjeveneiden kysyntään. Luoma on venenrakennusalan veteraani, joka vankalla tiedollaan, pitkällä vene-elämäkokemuksellaan sekä korkeilla laatuvaatimuksillaan on luonut perustan yritykselle, johon edelleen voi luottaa. Nykyään Östen Karlsson perheineen omistaa veistämön. Karlsson alkoi työskentellä Luoman kanssa 1987.

THE SCANDI CONCEPT

The Scandi Concept on purjevenemalli kansisalongilla. Erikoista kansisalongissa on, että näkyvyys sieltä ja myös ohjaushytistä on 360°, mikä on erittäin suuri etu purjehdittaessa. Kun veneessä lisäksi on kaikki mukavuudet, siellä voi asua pitkiä jaksoja.

Scandi 42

Tämän veneen tarkoituksena on olla toimiva ja se on suunniteltu, jotta pieni miehistö voisi purjehtia sillä. Alusarkkitehti: Ulf Rögeberg

Scandi 52

Scandi Conceptin ensimmäinen malli oli Scandi 52

Toiminta, uusi ajattelutapa ja hyvä laatu yhdistettynä nykyaikaiseen suunnitteluun

Erikoisalamme

Alipaineinjektio

Käytämme nykyaikaisia ja innovatiivisia tuotantomenetelmiä.

Olemme Suomen suurin alipaineinjektiolla tehtävien 37-46-jalkaisten moottorivenerunkojen valmistaja. Valmistamme myös muotteja muille suomalaisille moottori- ja purjeveneveistämöille, jotka vaativat toiminnallisia ratkaisuja ja korkeaa laatua. Ammattitaitomme ja tuotantomenetelmämme ansiosta lopputuotteen pintaviimeistely on korkeakaatuinen.

Alipaineinjektio on valmistusmenetelmä, jota olemme käyttäneet Scandi Yachtsilla jo 2000-luvun alusta lähtien. Käytämme sitä kaikissa valmistamissamme rungoissa, kansissa ja muissa lasikuituyksityiskohdissa.

Miksi alipaineinjektio?

0
% vahvempi runko
0
% kevyempi runko

VOIMME TOTEUTTAA UNELMIESI

Älä epäröi, vaan ota yhteyttä meihin. Yhdessä voimme jatkaa suunnittelua juuri sinun veneunelmasi toteuttamiseksi! Yhdessä asiakkaan kanssa voimme sopeuttaa ja toteuttaa toiveita ja tarpeita turvallisuudesta ja muista vaatimuksista tinkimättä. Olemme joustavia materiaalien, sisustusratkaisujen ja varustuksen valinnassa.